Tuesday, March 1, 2011

Forgotten - Susan Lewis
























  • English
  • February 27 - March 1
  • 534 pages
  • Dansk titel: Ikke oversat
  • Titre français: Pas traduit
Ren flylæsning, som blev nuppet i lufthavnen på vej til Senegal - uden store forventninger andet end, at det skulle være letfordøjeligt og underholdende til 5½ times flyvetur. Den fængede ikke helt fra starten - muligvis fordi jeg var så utålmodig efter at lande; men færdig blev den da de næste par dage, hvor ferien var skudt i gang.

Historien er ikke uforglemmelig - en yngre kvinde gifter sig med en tyve år ældre mand, som hun har haft en affære med som endnu yngre, da manden var gift. Han er nu enkemand, og de gifter sig hurtigt efter - til mandens voksnes datters store forargelse. De to kvinder kan slet ikke sammen og historien drejer sig om den konflikt, der kan opstå når voksne mennesker gifter sig for anden gang.

Desuden, som titlen antyder det, angribes manden af Alzheimers og i stedet for at starte et nyt liv sammen, må de i stedet indstille sig på en temmelig anderledes tilværelse. Jeg synes, at den var noget tyndt skruet sammen - yderst langtrukken til tider; let læsning, som ikke gav mig lyst til at læse mere af denne forfatter.

No comments: