Tuesday, June 12, 2018

The Bucket List to Mend a Broken Heart - Anna Bell


  • Engelsk
  • 11.-12. juni
  • 426 sider
  • Dansk titel: Ikke oversat

Man kan nok diskutere, hvor langt man skal gå i sin afslappende ferielæsning! Jeg nuppede denne med en lang flyvetur hjem for øje - og så var den slut på 36 timer. Det siger vist langt det meste, der er at sige om den bog.

Det er den klassiske historie - pige møder dreng; de bliver forelskede; dreng går og pige vil gøre alt for at få ham tilbage.

Abi er i dette tilfælde en krydsning mellem Bridget Jones og Askepot. Da Joseph afleverer hendes ting finder hun en liste med 10 ting, han vil gøre inden han bliver 30. Så hvad er mere nærliggende end selv at gøre det, og offentliggøre det hele på Facebook, så han tager hende tilbage.

Problemet er jo, at Abi ikke er særlig sporty eller eventyrlysten - så hun får en ven til at hjælpe sig - uden at fortælle ham sandheden. Det er lange cykelture og ture til Paris; det er vovemod og luksus - og det virker jo! Joseph kommer tilbage - men selvfølgelig er der jo mere med den ven.

Totalt klassisk - og endeløst elendigt! Men tidsfordriv ...
Det mest skræmmende er vel nok, at jeg nu, hvor jeg skal tagge forfatteren, opdager at jeg faktisk allerede har læst en af hendes bøger. Det må stoppe! NU!

No comments: